20 iulie „”Mama ei de Discreție”” 😤😤😤😤

😤Nu stiu in ce masura 😠sau cat la suta considera unele persoane ca pot dezvalui detalii personale din viata mea🤫 in conditiile in care există cateva reguli scrise/nescrise(daca nu le stiti😐 nu e problema vi le enumar pe toate) pe care atunci cand mintea nu te mai ajuta si decizi sa le  incalci… suporti consecințele👿.

Am sa consider de azi inainte ca si eu la randul meu voi avea același drept de publicare de informații indiferent de natura lor …personale/profesionale, false /adevarate etc. nu ma voi opri pana nu te voi face sa treci prin ce trec si eu dar inzecit 👿sa regreti doar ca ai format numarul meu 🤬nu mai spun de vizita…😈

Imi cer scuze pentru postarea de sus (recunosc ca nu ma recunosc ) doar ca😤….offff🤦‍♀️….sa va povestesc🙍‍♀️ …. o recomandare din partea unei persoane  care nu a vrut decat sa faca un bine ca…de… asa este intre ” 👥” 🍻, a avut tupeul sa creada ca nu m-ar deranja sa fiu putin filmata📱 in timp ce eram intinsa in pat cu fata in jos(fiind singura ocazie sa faca acest lucru)…admirandu-mi „bronzul”🤬🤬🤬🤬 . …Dimineata mi-a trimis filmarea care bineinteles credea ca ma va amuza😳…WTF👿.

Cand am avut eu vreodata „glumite” de acest gen cu cineva? in conditiile in care imaginea noastra incercam sa o protejam cum consideram noi ca ne avantajează indiferent ca pe parcurs ne cunoastem mai bine…sa lasam ce incepe aici sa se termine tot aici.

💣💣💣💣💣💣💣💣💣

Lucrurile evident au explodat   😡a urmat un scandal pe masura gestului facut  🤬 care m-a facut sa renunt la amabilitatea si vocabularul decent  de care domnul X ieri s-a bucurat si mi-a multumit de „n” ori apoi complimentandu-ma🤪 🤪🤪”pupincuristi” 🤮🤮🤮din astia care au grija dupa sa lase un gust amar.

Sincer regret unde s-a ajuns  si cum s-a terminat aceast „gest” ,dupa spusele dansului… inteles gresit de mine🙄🤔…asa sa fie?…poate daca ma intrebai inainte daca accept…evitam toata  mahalaua creata.😤.

Pe scurt, lasa-ti „bunele intentii” sa ramana in jurnalul ala intim al tau 🤫daca nu exista …creaza-ti unul.

Si totusi daca te roade sa dezvalui informatii de parca mai avut la pat fara sa platesti 🤣🤣 *asta da miracol*,😹  asteapta si raspunsul meu, ma voi asigura sa iti placa 😈😈😈😈😈😈.

Am sa tratez de azi înainte  exact cum sunt tratata😈…  iar cat despre „copii” care ma terorizează pe whatsapp cu mesaje si suna ca disperatii e de ajuns…🤬🤬 lasati-ma dracu in pace ca mi se blocheaza whatsapp ul….😤😤😤😤

ATENTIE
Comenteaza strict la acest subiect!
Nu folosi un limbaj vulgar la adresa administratorului sau a vizitatorilor!
Daca nu respectati cerintele de mai sus, comentariile voastre nu vor fi publicate!
Va multumesc.

One thought on “20 iulie „”Mama ei de Discreție”” 😤😤😤😤”

  1. Mi-ar face plăcere maxima la proxima ocazie sa folosești pe post de dirty talk toată convorbirea avuta cu labarul ăla…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *