Cum luam legatura ? partea II 15 IAN ❤

♥♥   Buna din nou😘😘, am ramas datoare cu un raspuns dar inainte  vreau sa mentionez😊 ca nu imi doresc sa fiu înțeleasă gresit 😮sunt doar concluziile dobândite si regulile stabilite de mine in urma activității pe care o desfasor.

⭐”Cerc inchis”😒!!?… hmm!!!…2 cuvinte care sincer le-as înlocui cu: Clientela Selectiva😌. Iar aici vorbim de bun simt, înțelegere, discretie, seriozitate si respect. Aud😢… dar ce nu aud😤😤 despre opiniile /ofertele  barbatilor in privinta acestui job, as putea scrie un roman dar aleg sa scriu o fraza: Totul incepe in momentul cand TU👤 apelezi la acest serviciu si decizi sa-l platesti , e important sa stii ca exista 2 variante: sa iti placa😙😗    sau   sa iti para rau de telefonul/timpul/banii pierduti 😯😯😯.

⭐Al 2-lea nr de tlf.   DA  el exista de astazi 15 ianuarie, il voi da personal si el va fi  PAROLA  pentru toate articolele blocate😉… 0763742118 nr. actual….  va fi inchis definitiv in cateva luni  😿📴

⭐Cat mai lucrez? Voi fi subiectiva si voi considera ca important pentru mine este cu cine lucrez in prezent…😙😙😙 .

⭐Daca ma marit😁😁? Offf,  nu mai aplecati urechile cand auziti ca s-a maritat o domnisoara din acest job si peste noapte a devenit o „doamna”,” casnica , „cumintenie” etc. cand de fapt realitatea este ca….👏de acum ea are si acte😂😂😂😂.

⭐Cu ce o sa ma ocup….? Cea mai grea a fost asta😆….pai nu e evident😃??? ….TOT de MINE😈😄😗💅💇

✋✋✋Varsta conteaza? CLAR/NORMAL/BINENTELES/DA!!!!! ( 🚫sub 23 ani) se merita sa imi bat capul🙈🙉🙊 cu arogante/ insulte gratuite/cuvinte cu subînțeles si tot felul de minciuni si prostioare (gen: „e prima data cand dau banii la femei😂😂😂”/ ce stii sa faci de banii ăstia? / o reducere nu mai faci si tu?  Etc.   )care sa ma faca sa imi pierd cumpatul de parca ma intereseaza al cui este si ce învârte…😕WTF?  Si culmea  după ma trezesc cu amenințării ca  refuz programarea😡 . Adevarul este ca ✋STOP…. un băiat in devenire bărbat 😂  cu talent+/banii/+frumos, +++ eticheta scoasă la vedere😴 , nici cu  banii sa nu ma   F_ _ _😭😭😭   s-a dus pe P_ _ _ orgoliul lui si barfa de dupa😢. Din pacate ele sunt doar cateva din experientele trăite😔,  but anyway😌….life goes on😚😎😎.

Sâmbătă/ Duminica….  Voi posta ceva ce va face parte din viața mea personala😍😘😘. Bye bye😉😉