20 iulie „”Mama ei de Discreție”” 😤😤😤😤

😤Nu stiu in ce masura 😠sau cat la suta considera unele persoane ca pot dezvalui detalii personale din viata mea🤫 in conditiile in care există cateva reguli scrise/nescrise(daca nu le stiti😐 nu e problema vi le enumar pe toate) pe care atunci cand mintea nu te mai ajuta si decizi sa le  incalci… suporti consecințele👿.

Am sa consider de azi inainte ca si eu la randul meu voi avea același drept de publicare de informații indiferent de natura lor …personale/profesionale, false /adevarate etc. nu ma voi opri pana nu te voi face sa treci prin ce trec si eu dar inzecit 👿sa regreti doar ca ai format numarul meu 🤬nu mai spun de vizita…😈

Imi cer scuze pentru postarea de sus (recunosc ca nu ma recunosc ) doar ca😤….offff🤦‍♀️….sa va povestesc🙍‍♀️ …. o recomandare din partea unei persoane  care nu a vrut decat sa faca un bine ca…de… asa este intre ” 👥” 🍻, a avut tupeul sa creada ca nu m-ar deranja sa fiu putin filmata📱 in timp ce eram intinsa in pat cu fata in jos(fiind singura ocazie sa faca acest lucru)…admirandu-mi „bronzul”🤬🤬🤬🤬 . …Dimineata mi-a trimis filmarea care bineinteles credea ca ma va amuza😳…WTF👿.

Cand am avut eu vreodata „glumite” de acest gen cu cineva? in conditiile in care imaginea noastra incercam sa o protejam cum consideram noi ca ne avantajează indiferent ca pe parcurs ne cunoastem mai bine…sa lasam ce incepe aici sa se termine tot aici.

💣💣💣💣💣💣💣💣💣

Lucrurile evident au explodat   😡a urmat un scandal pe masura gestului facut  🤬 care m-a facut sa renunt la amabilitatea si vocabularul decent  de care domnul X ieri s-a bucurat si mi-a multumit de „n” ori apoi complimentandu-ma🤪 🤪🤪”pupincuristi” 🤮🤮🤮din astia care au grija dupa sa lase un gust amar.

Sincer regret unde s-a ajuns  si cum s-a terminat aceast „gest” ,dupa spusele dansului… inteles gresit de mine🙄🤔…asa sa fie?…poate daca ma intrebai inainte daca accept…evitam toata  mahalaua creata.😤.

Pe scurt, lasa-ti „bunele intentii” sa ramana in jurnalul ala intim al tau 🤫daca nu exista …creaza-ti unul.

Si totusi daca te roade sa dezvalui informatii de parca mai avut la pat fara sa platesti 🤣🤣 *asta da miracol*,😹  asteapta si raspunsul meu, ma voi asigura sa iti placa 😈😈😈😈😈😈.

Am sa tratez de azi înainte  exact cum sunt tratata😈…  iar cat despre „copii” care ma terorizează pe whatsapp cu mesaje si suna ca disperatii e de ajuns…🤬🤬 lasati-ma dracu in pace ca mi se blocheaza whatsapp ul….😤😤😤😤

Cum luam legatura ? partea II 15 IAN ❤

♥♥   Buna din nou😘😘, am ramas datoare cu un raspuns dar inainte  vreau sa mentionez😊 ca nu imi doresc sa fiu înțeleasă gresit 😮sunt doar concluziile dobândite si regulile stabilite de mine in urma activității pe care o desfasor.

⭐”Cerc inchis”😒!!?… hmm!!!…2 cuvinte care sincer le-as înlocui cu: Clientela Selectiva😌. Iar aici vorbim de bun simt, înțelegere, discretie, seriozitate si respect. Aud😢… dar ce nu aud😤😤 despre opiniile /ofertele  barbatilor in privinta acestui job, as putea scrie un roman dar aleg sa scriu o fraza: Totul incepe in momentul cand TU👤 apelezi la acest serviciu si decizi sa-l platesti , e important sa stii ca exista 2 variante: sa iti placa😙😗    sau   sa iti para rau de telefonul/timpul/banii pierduti 😯😯😯.

⭐Al 2-lea nr de tlf.   DA  el exista de astazi 15 ianuarie, il voi da personal si el va fi  PAROLA  pentru toate articolele blocate😉… 0763742118 nr. actual….  va fi inchis definitiv in cateva luni  😿📴

⭐Cat mai lucrez? Voi fi subiectiva si voi considera ca important pentru mine este cu cine lucrez in prezent…😙😙😙 .

⭐Daca ma marit😁😁? Offf,  nu mai aplecati urechile cand auziti ca s-a maritat o domnisoara din acest job si peste noapte a devenit o „doamna”,” casnica , „cumintenie” etc. cand de fapt realitatea este ca….👏de acum ea are si acte😂😂😂😂.

⭐Cu ce o sa ma ocup….? Cea mai grea a fost asta😆….pai nu e evident😃??? ….TOT de MINE😈😄😗💅💇

✋✋✋Varsta conteaza? CLAR/NORMAL/BINENTELES/DA!!!!! ( 🚫sub 23 ani) se merita sa imi bat capul🙈🙉🙊 cu arogante/ insulte gratuite/cuvinte cu subînțeles si tot felul de minciuni si prostioare (gen: „e prima data cand dau banii la femei😂😂😂”/ ce stii sa faci de banii ăstia? / o reducere nu mai faci si tu?  Etc.   )care sa ma faca sa imi pierd cumpatul de parca ma intereseaza al cui este si ce învârte…😕WTF?  Si culmea  după ma trezesc cu amenințării ca  refuz programarea😡 . Adevarul este ca ✋STOP…. un băiat in devenire bărbat 😂  cu talent+/banii/+frumos, +++ eticheta scoasă la vedere😴 , nici cu  banii sa nu ma   F_ _ _😭😭😭   s-a dus pe P_ _ _ orgoliul lui si barfa de dupa😢. Din pacate ele sunt doar cateva din experientele trăite😔,  but anyway😌….life goes on😚😎😎.

Sâmbătă/ Duminica….  Voi posta ceva ce va face parte din viața mea personala😍😘😘. Bye bye😉😉