💋Programări/Noutăți 😘 Februarie 2021 💋

😷Din motive de siguranta medicală având în vedere evoluția situației epidemiologice din țară programul meu va suferii modificări 🤫tocmai din această cauză am rugămintea să fim mai prudenți și atenți…iar dacă situația se va înrăutăți îmi voi suspenda activitatea o perioadă 😷mulțumesc de înțelegere vă pup.🤗

‼️ din pacate am redus accesul numarului de persoane in locatie😷 voi lucra strict cat ma voi simti in siguranta (in curand cred ca am sa lucrez doar cu mine😂 )- motivele sunt evidente.

Pentru ca timpul nu imi permite sa programez mai mult de 3- 4 sedinte pe zi , va las aici si nr fostei mele colege ❤️Delia 0725177503❤️ cu care va puteti petrece un timp de neuitat, la o locatie discreta, curata si ambientala unde clar vei reveni pentru a o descoperi mai mult😉 de ce nu si mai intens😍 experimenteaza cu noi un masaj unicat,💋Atentie! vorbim de o recomandare ! …..cum o mai spun si o repet: o data ce ajungi la noi ai de facut o alegere.😘

acum sa vorbim si despre costuri …..

€😘🤗💰

😉My place 🏠
Pretul unei sedinte de masaj porneste de la 200Ron/ora (exclus sex)

Pentru deplasari pretul este unul discutabil doar telefonic.😘

‼️  !Daca programarea TA facuta astazi 😃pt. a 2-3 zi🤫 nu a aparut in program 🧐NU inseamna ca am uitat sau s-a anulat😩 (timpul e de vina🤯),la finalul zilei voi avea grija sa actualizez programul. 🤓..✋Dar daca in ziua in curs apar modificari👀 suna-ma,😢 din pacate ele mai apar😬 (deplasari, perioada lunara,apa oprita🤷‍♀️, starii depresive🙀…eeee mai nou VIRUSIII❗️🤧👀)voi fi nevoita sa refac agenda 👩‍💻te pup si sa ne ferim de toate😘.

😍Pot apărea schimbări în program așa că nu ezita sună-mă🤗 detaliile le vom discuta telefonic☎️ pup.

Pentru detalii și programări ne auzim telefonic vă pup.

😉ce zici…?meriti si tu o ora de „relaxare”?😈… alege te rog ziua/ora ,si suna-ma💋. Daca nu rasp😜 lasa-mi te rog un sms💋

🔞‼️Voi avea nevoie💋 din partea programărilor afișate în orarul de mai jos cu simbolul SMS = „‼️✉️” ,de confirmarea lor cu cel puțin o oră înainte mulțumesc.

‼️✉️– nu uita de confirmarea sedintei👀,, ea se va face în ziua desfășurării orei de masaj cu cel puțin o oră înainte chiar și cu mai mult (2-3 ore maxim🙃👍),dacă timpul îți permite mulțumesc.

😘 acum sa ne verificam agendele si sa stablim o intalnire la mine sau la tine si lasa-ma pe mine sa fac din timpul tau o amintire de neuitat😇

🙏💋 Confirmarile vor fi necesare pt a evita supararile….😒rugaminte pt. majoritatea, multumesc.

Nu raspund la telefon in timpul programarilor, este singurul motiv pt care nu va raspund .

🤦🏼‍♀️Nu fac programari din ora in ora🙅‍♀️(2 ore minim intre sedinte), este simplu cum imi place sa lucrez: 60 min(ora ta)+15 min (o cafea, apa , suc etc. din partea casei) iar din timpul ramas…curatenie🤫😍(inclusiv sters cu dezifectant clantele si intrerupatoarele ) & be ready for the next appointment😍😘.

In perioada 24 feb-2 martie nu sunt disponibila.😌😌Vacantaaaaa!!!!!!🥳

Programările se fac cu cel puţin 5-6 ore în avans sau de preferat cu o zi inainte in care confirmarea devine obligatorie cu cel putin o ora inaintea sedintei de masaj.


(+40) 763742118
d@masajeroticdiana.ro