Programări/Noutăți 😘

😷Din motive de siguranta medicală având în vedere evoluția situației epidemiologice din țară programul meu va suferii modificări 🤫tocmai din această cauză am rugămintea să fim mai prudenți și atenți…iar dacă situația se va înrăutăți îmi voi suspenda activitatea o perioadă 😷mulțumesc de înțelegere vă pup.🤗

Hai acum sa ne verificam agendele si sa stablim o intalnire la mine sau la tine si lasa-ma pe mine sa fac din timpul tau o amintire de neuitat

acum sa vorbim si despre costuri

😘🤗💰

La locatia mea
Pretul unei sedinte de masaj este 200Ron/ora (exclus sex)

Pentru deplasari pretul este unul discutabil doar telefonic.😘

🎂🍾🥳La multi anii mie!!(acum am aflat si eu🤣)

p.s.- nu fac cinste🙄….e pandemie🤣😷

atunci cand te doare capu’- stai sa vezi maine🤪⬇︎⇩☟

Mulțumesc mult pentru ajutor….rămân datoare🔞😈

😉ce zici…?meriti si tu o ora de „relaxare”?😈… alege te rog ziua/ora ,si suna-ma💋. Daca nu rasp😜 lasa-mi te rog un sms💋

😍Pot apărea schimbări în program așa că nu ezita sună-mă🤗 detaliile le vom discuta telefonic☎️ pup.

😍august🥰

Sambătă și duminică nu sunt disponibilă 😎vă aștept de luni mulțumesc pentru înțelegere😉😌 vă pup🥰😘 un weekend minunat si ☀️☀️🤭🤭🤩🤩.

‼️  !Daca programarea TA facuta astazi 😃pt. a 2-3 zi🤫 nu a aparut in program 🧐NU inseamna ca am uitat sau s-a anulat😩 (timpul e de vina🤯),la finalul zilei voi avea grija sa actualizez programul. 🤓..✋Dar daca in ziua in curs apar modificari👀 suna-ma,😢 din pacate ele mai apar😬 (deplasari, perioada lunara,apa oprita🤷‍♀️, starii depresive🙀…eeee mai nou VIRUSIII❗️🤧👀)voi fi nevoita sa refac agenda 👩‍💻te pup si sa ne ferim de toate😘.

🔞‼️Voi avea nevoie💋 din partea programărilor afișate în orarul de mai jos cu simbolul SMS = „‼️✉️” ,de confirmarea lor cu cel puțin o oră înainte mulțumesc.

‼️✉️– nu uita de confirmarea sedintei👀,, ea se va face în ziua desfășurării orei de masaj cu cel puțin o oră înainte chiar și cu mai mult (2-3 ore maxim🙃👍),dacă timpul îți permite mulțumesc.

Programările se fac cu cel puţin 5-6 ore în avans sau de preferat cu o zi inainte in care confirmarea devine obligatorie cu cel putin o ora inaintea sedintei de masaj.


(+40) 763742118
d@masajeroticdiana.ro