Programări/Noutăți 😘-Decembrie

sper ca si voi v-ati relaxat🤗😘

😷Din motive de siguranta medicală având în vedere evoluția situației epidemiologice din țară programul meu va suferii modificări 🤫tocmai din această cauză am rugămintea să fim mai prudenți și atenți…iar dacă situația se va înrăutăți îmi voi suspenda activitatea o perioadă 😷mulțumesc de înțelegere vă pup.🤗

                          cateva vesti daca va intereseaza😜

‼️cele proaste😔 – am redus accesul numarului de persoane in locatie😷 voi lucra strict cat ma voi simti in siguranta (in curand cred ca am sa lucrez doar cu mine😂 )- motivele sunt evidente.

🤷‍♀️Nesigura asta(oricum voiam sa-mi anunt plecarea) 🤔😥 dar … s-ar putea sa-mi suspend din nou cursurile de masaj thai din Timisoara 😭😭ele fiind in noiembrie(15 noi-29 noi) si tot atunci am programat filmarea ultimului clip (30 noiembrie) nu ca  probabil unii nu ma stiu…  dar ma activeaza🧘‍♀️ pe mine lucrurile de genu’…si-n plus ca cand vor trece anii vreau sa ma ma uit in poze/clipuri  si sa-mi spun:=‼️ HAI FATA CA ” AI FOST” BUNA !!!!🤣🤣🤣

                             👩🏼alea bune🤩-voi trece la programul HIBRID🤦🏼‍♀️ -😱🤪 cum suna 🤣 ca in filmele SF.🤖(voi detalia in curand pe ce aplicatie ne vom putea vedea cum/cand/cat etc imediat ce ma voi organiza/lupta👩‍💻 cu timpul asta scurt🤷‍♀️.

ultima veste= situ ca v-ati prins😍🙃🥰😝🔞🆘

Delia -0725177503 linia directa cu ea 😘 Just enjoy the moment😉

p.s.-locatia d-soarei este in alta zona superba si noua, impreuna stabiliti detaliile… NU PRIN MINE. multumesc si stiti regulile🤫

♥️ is back🍾 – fie ca vorbim de privat sau împreună n-ai să regreți ca ne-ai cunoscut🥂.

acum sa vorbim si despre costuri …..

€😘🤗💰

😉My place 🏠
Pretul unei sedinte de masaj porneste de la 200Ron/ora (exclus sex)

Pentru deplasari pretul este unul discutabil doar telefonic.😘

‼️  !Daca programarea TA facuta astazi 😃pt. a 2-3 zi🤫 nu a aparut in program 🧐NU inseamna ca am uitat sau s-a anulat😩 (timpul e de vina🤯),la finalul zilei voi avea grija sa actualizez programul. 🤓..✋Dar daca in ziua in curs apar modificari👀 suna-ma,😢 din pacate ele mai apar😬 (deplasari, perioada lunara,apa oprita🤷‍♀️, starii depresive🙀…eeee mai nou VIRUSIII❗️🤧👀)voi fi nevoita sa refac agenda 👩‍💻te pup si sa ne ferim de toate😘.

😍Pot apărea schimbări în program așa că nu ezita sună-mă🤗 detaliile le vom discuta telefonic☎️ pup.

Pentru detalii și programări ne auzim telefonic vă pup.

😉ce zici…?meriti si tu o ora de „relaxare”?😈… alege te rog ziua/ora ,si suna-ma💋. Daca nu rasp😜 lasa-mi te rog un sms💋

🔞‼️Voi avea nevoie💋 din partea programărilor afișate în orarul de mai jos cu simbolul SMS = „‼️✉️” ,de confirmarea lor cu cel puțin o oră înainte mulțumesc.

‼️✉️– nu uita de confirmarea sedintei👀,, ea se va face în ziua desfășurării orei de masaj cu cel puțin o oră înainte chiar și cu mai mult (2-3 ore maxim🙃👍),dacă timpul îți permite mulțumesc.

😘Hai acum sa ne verificam agendele si sa stablim o intalnire la mine sau la tine si lasa-ma pe mine sa fac din timpul tau o amintire de neuitat😇

in weekend-uri nu sunt disponibila😔😔😔

Programările se fac cu cel puţin 5-6 ore în avans sau de preferat cu o zi inainte in care confirmarea devine obligatorie cu cel putin o ora inaintea sedintei de masaj.


(+40) 763742118
d@masajeroticdiana.ro