❤miercuri 25 iunie ❤

😀🦂Back in business again 👄👠

Eu zic sa ” sărim”  direct la program , fara prea multe explicații si scuze🤪: Who cares?😈

Miercuri 26 iunie❤

👠09:00-10:15 busy⛔😘-confirm please📞

👄❤11:00-12:15busy 👄❤⛔

⛔13:00-14:15 busy🔞⛔👠-confirm please

15:00-16:15busy🔞😘⛔

🌞😎16:30- beach time🏖🌞-  sper sa nu ploua🤐

Joi 27 iunie🤗- „Confirma programarea cu o ora inainte😘” multumesc😘.

👄10:00-11:15busy🔞⛔- 📞confirm please⏳

❤❤13:00-14:30 busy❤⛔👠

Un mic update la  site

P.S.- in curand este gata🤗😍🥰 http://recordit.co/vJuRFaU1ka     diana – intra aici❤❤

🔞🔞🔞Pt mai mult intra in articolul parolat  diana🔞 aprilie… watch me😍 Neata❤❤❤❤❤

20 iulie „”Mama ei de Discreție”” 😤😤😤😤

😤Nu stiu in ce masura 😠sau cat la suta considera unele persoane ca pot dezvalui detalii personale din viata mea🤫 in conditiile in care există cateva reguli scrise/nescrise(daca nu le stiti😐 nu e problema vi le enumar pe toate) pe care atunci cand mintea nu te mai ajuta si decizi sa le  incalci… suporti consecințele👿.

Am sa consider de azi inainte ca si eu la randul meu voi avea același drept de publicare de informații indiferent de natura lor …personale/profesionale, false /adevarate etc. nu ma voi opri pana nu te voi face sa treci prin ce trec si eu dar inzecit 👿sa regreti doar ca ai format numarul meu 🤬nu mai spun de vizita…😈

Imi cer scuze pentru postarea de sus (recunosc ca nu ma recunosc ) doar ca😤….offff🤦‍♀️….sa va povestesc🙍‍♀️ …. o recomandare din partea unei persoane  care nu a vrut decat sa faca un bine ca…de… asa este intre ” 👥” 🍻, a avut tupeul sa creada ca nu m-ar deranja sa fiu putin filmata📱 in timp ce eram intinsa in pat cu fata in jos(fiind singura ocazie sa faca acest lucru)…admirandu-mi „bronzul”🤬🤬🤬🤬 . …Dimineata mi-a trimis filmarea care bineinteles credea ca ma va amuza😳…WTF👿.

Cand am avut eu vreodata „glumite” de acest gen cu cineva? in conditiile in care imaginea noastra incercam sa o protejam cum consideram noi ca ne avantajează indiferent ca pe parcurs ne cunoastem mai bine…sa lasam ce incepe aici sa se termine tot aici.

💣💣💣💣💣💣💣💣💣

Lucrurile evident au explodat   😡a urmat un scandal pe masura gestului facut  🤬 care m-a facut sa renunt la amabilitatea si vocabularul decent  de care domnul X ieri s-a bucurat si mi-a multumit de „n” ori apoi complimentandu-ma🤪 🤪🤪”pupincuristi” 🤮🤮🤮din astia care au grija dupa sa lase un gust amar.

Sincer regret unde s-a ajuns  si cum s-a terminat aceast „gest” ,dupa spusele dansului… inteles gresit de mine🙄🤔…asa sa fie?…poate daca ma intrebai inainte daca accept…evitam toata  mahalaua creata.😤.

Pe scurt, lasa-ti „bunele intentii” sa ramana in jurnalul ala intim al tau 🤫daca nu exista …creaza-ti unul.

Si totusi daca te roade sa dezvalui informatii de parca mai avut la pat fara sa platesti 🤣🤣 *asta da miracol*,😹  asteapta si raspunsul meu, ma voi asigura sa iti placa 😈😈😈😈😈😈.

Am sa tratez de azi înainte  exact cum sunt tratata😈…  iar cat despre „copii” care ma terorizează pe whatsapp cu mesaje si suna ca disperatii e de ajuns…🤬🤬 lasati-ma dracu in pace ca mi se blocheaza whatsapp ul….😤😤😤😤